Fun op het water

Vlakbij het Tipidorp ligt een 4,5 hectare grote recreatieplas met een zandstrand en ligweide. Bij de recreatieplas kun je heerlijk relaxen of activiteiten voor de groep organiseren. Denk aan vlotten bouwen, zeephelling glijden en vissen. De waterkwaliteit wordt volgens de eisen van de provincie regelmatig gecontroleerd.

Voor de checklist:

-     Op het zandstrand staan kleine graafmachines waarmee gespeeld kan worden.
-     De plas is officieel zwemwater.
-     Deze plas ligt op het park en is alleen voor mensen op het park toegankelijk.

 

Sportveld vlakbij

Vlakbij het Tipidorp ligt een sportveld. Op het veld staan twee baskets, twee grote goals en een aantal kleine goals. Je kunt op het terrein dus van alles organiseren. Op het park zijn materialen aanwezig als basketballen, een wireless microfoon en een boombox.

Verhuurmateriaal met prijzen

Voor de checklist:

-     Op het Tipidorp is van alles aanwezig:
          - Springkussens
          - Stagepiano
          - Suikerspinmaker
          - Voetballen
          - Pannakooi
          - Luchtbuksen
          - Volleybalset met palen, net en een bal

 

Waterplezier in het buitenzwembad

 

Bij lekker weer neem je samen met je groep natuurlijk graag een frisse duik in het heerlijke zwembad. Het bad, dat zich op het park bevindt, is in 2015 volledig gerenoveerd en heeft mooie muurschilderingen, zitstoelen, een rieten afdak en gezellige parasols. Tijdens je verblijf mag je gratis van het buitenzwembad gebruikmaken.

Voor uw checklist:

-     Het zwembad is 13 x 13 x 1.40 meter.
-     Naast het zwembad ligt een kinderbad met waterspeeltuin.
-     Het zwembad is geopend van mei tot september.
-     De openingstijden staan bij de ingang van het bad.
-     Zwemmen is op eigen risico .

 

Slecht weer? Genoeg binnenruimte!

  

Op loopafstand van het Tipidorp zijn diverse zalen met elk hun eigen sfeer. Het gebouw De Ark (19,3 x 16,3 meter) is heel geschikt voor het draaien van een spannende film, het houden van een workshop of gewoon gezellig samenzijn. In de Ichtuszaal met hoog plafond en ruimte voor wel 2000 verplaatsbare zitplaatsen kunnen makkelijk sportactiviteiten worden georganiseerd. In het café met bar en twee pooltafels, dartboards en voetbaltafels kan worden gekletst, gechild en gespeeld.

Bekijk drie zalen via streetview

Voor zaalverhuur en offerte kunt u contact opnemen met 0314-627200.

 

Winkels op het park

 

In het centrum van vakantiepark De Betteld kun je in de supermarkt je dagelijkse boodschappen halen, snuffelen bij de leuke hebbedingetjes of een interessant boek meenemen. Er worden ook croissants, broodjes en pizza’s afgebakken.